Tel.: +36-49-415-447

Boglárka Étterem

hangulatos étterem Mezőkövesd

Szálló- valamint külsős vendégeink 60 fő befogadására alkalmas légkondicionált éttermünkben és a májustól szeptemberig üzemelő 100 férőhelyes fedett kerthelyiségünkben kóstolhatják meg házias ízeinket.

Házias ízek, bőséges adagok anno 1993

Étel- és itallapunkon bőséges kínálat áll Vendégeink rendelkezésére, így reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabb ízeket és a hozzájuk illő italokat.

Vendéglőnk a tradicionális magyar konyhát képviseli, így étlapunkról nem hiányozhatnak olyan klasszikusok, mint a babgulyás, a halászlé, a borjúpaprikás vagy a cigánypecsenye. Mindezek mellett helyet kaptak olyan ételek is, amelyek egy személyhez köthetők, ilyen például a Főnökasszony salátája vagy a Gyuri bácsi palacsintája. Előző nem szorul magyarázatra, az utóbbi pedig híresen édesszájú barátunkról, panziónk tervezőjéről kapta a nevét.

Fontosnak tartjuk, hogy ételeink megfelelő minőségű alapanyagokból készüljenek, így csütörtökön és szombaton reggel a helyi piacon indul a napunk, a húsokat pedig a szintén családunk tulajdonában lévő mezőkövesdi Ádám Húsboltból biztosítjuk. Ízletes ételeink mellé, az egri és a tokaji borvidék kiváló borait és prémium magyar pálinkákat ajánlunk.

Ételeinket elvitelre is kérheti!

Boglárka Panzió - szállás Mezőkövesd

Nyáresti borozgatáshoz vagy egy hangulatos vacsorához is ajánljuk májustól szeptemberig üzemelő 100 férőhelyes fedett teraszunkat.

Éttermünk kiváló helyszíne lehet családi események méltó megünneplésének, legyen szó születés- vagy névnapról, ballagásról, diplomaosztóról vagy eljegyzésről. Keresztelők, osztálytalálkozók, tanácskozások, valamint üzleti ebédek és vacsorák egyaránt kerültek már lebonyolításra nálunk.

Rusztikus hangulatú fedett grillteraszunk apartmanjaink mellett kapott helyet. Itt előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bográcspartyk, grillvacsorák és borkóstolók lebonyolítását 50 főig.

A terasz hamar népszerű lett az osztálytalálkozót, vagy családi találkozót szervező vendégeink körében.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén.

Kutyabarát hely - Éttermünkben és kerthelyiségünkben egyaránt fogadunk jól nevelt, a többi vendéget nem zavaró kutyusokat.

Éttermünkben fizethet SZÉP kártyával (OTP, K&H, MBH).