Tel.: +36-49-415-447

Aktuális ajánlatok

családias szállás Mezőkövesd

Legyen szó akár hosszabb, akár rövidebb pihenésről ajánlataink között biztosan talál elképzeléseinek megfelelőt! Fedezze fel Matyóföldet, ismerje meg az UNESCO kulturális világörökség részévé választott matyó kultúrát. Élvezze a gyógyvíz jótékony hatását a hivatalosan is gyógyhellyé nyilvánított Zsóry-fürdőn. Lazuljon el gyakorlott masszőrünk kezei alatt, kóstolja meg az éttermünkben felszolgált tájjellegű ételeket és ébredjen madárcsicsergésre a családias hangulatú mezőkövesdi Boglárka Panzióban!

Kedvezményes pihenés nyugdíjasoknak Mezőkövesden a Boglárka Panzióban. Legkedvezőbb ajánlatunk szépkorúaknak.

Töltsön el egy felejthetetlen hetet a mezőkövesdi Boglárka Panzióban. Garantált pihenés verhetetlen áron.

Kényelmes szoba, ínycsiklandó ételek, jótékony gyógyvíz, kényeztető masszázs. Töltsön el 4 napot a Boglárka Panziónkban Mezőkövesden.

Rövid kikapcsolódás félpanziós ellátással és fürdőbelépővel a Boglárkában Mezőkövesden. Verhetetlen ajánlatunk kizárólag direktben foglalható!

Töltse a Mézes Heteket a Boglárka Panzióban Mezőkövesden. Rendkívüli ajánlatunkat most 20% kedvezménnyel foglalhatja közvetlen elérhetőségeinken.

Élvezze az Ádám család vendégszeretetét 6 napon keresztül. Ezzel az ajánlattal most nagyon jól járhat, garantáltan a legjobb áron a Boglárkában Mezőkövesden.

A mezőkövesdi Boglárka Panzió legjobb ajánlata nyugdíjasoknak. Kizárólag direkt foglalással elérhető!

Már 2 éjszakától foglalhat november első hétvégéjére a mezőkövesdi Boglárka Panzióba félpanziós ellátással.

Élőzenés mulatság, ízletes ételekkel, házi wellnessel. Búcsúztassa az Óévet a mezőkövesdi Boglárka Panzióban, hogy az Újévet feltöltődve kezdje!

A kedvezményes csoportos ajánlat legalább 10 fő és minimum 2 éjszakás foglalása esetén érvényes.