Tel.: +36-49-415-447

A Boglárka Panzió fejlesztése

családias szállás Mezőkövesd

  • a kedvezményezett neve: ÁDÁM MÁTYÁS E.V.
  • a projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00349
  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. január 13.
  • a szerződött támogatás összege: 34.215.505 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalma

A projekt során a mezőkövesdi Boglárka Panzió - Étterem fejlesztése történik.

A fejlesztés célja Mezőkövesd, mint turisztikai desztináció területén található panzió általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, kapacitáskihasználtságának javítása, a szálláshely működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése.

Az új szolgáltatásoknak köszönhetően új csomagajánlatokat vezetünk be egyrészt az itt töltött idő meghosszabbításának érdekében, másrészt újabb célcsoportok elérése és a szezon meghosszabbítása céljából. Ezek hatására a látogatószám növekedése várható. A szobák minőségi fejlesztése, a szolgáltatásfejlesztésekkel együtt hozzájárul a vendégszám és az egy vendégre eső költés növeléséhez, ami a turizmusból származó bevételeink növekedését eredményezi.

Projektünk az Észak-Magyarország turisztikai régió turisztikai kínálatának diverzifikációjához járul hozzá egyedi arculattal, egyedi, innovatív szolgáltatás-tematikával.

A projekt megvalósítása során szálláshelyünk meglévő szobáinak minőségi fejlesztése - szobák festése, burkolatcsere, fürdőszobák felújítása, berendezésük részleges cseréje, minőségi fejlesztése - valósul meg. Meglévő épületünk szigetelése, hőtermelő berendezésének energiatakarékos kondenzációs kazánra való cseréje, energiatakarékos fogyasztók elhelyezése, valamint napelemes rendszer telepítése segíti az energiahatékony működést. Senior vendégeink számára nyújtott gyógyturisztikai, valamint családbarát szolgáltatásainkat egészítjük ki újabb szolgáltatásokkal: masszázs szobát alakítunk ki, fa játszóteret, trambulint, fitnesz gépeket vásárolunk, kerékpárokat szerzünk be kerékpárkölcsönző szolgáltatásunkhoz. A szálláshelyhez kapcsolódó vendéglátó egység technikai színvonalát növeljük a nagykonyhai gépek beszerzésével, az étterem festése az étkeztetés szolgáltatás színvonalát növeli. A vendégek biztonsága érdekében kamerarendszert szerelünk fel, az ügyvitelt megkönnyítendő éttermi szoftvert, hardvert szerzünk be. A marketingtevékenységünket új, reszponzív honlap fogja támogatni.