Tel.: +36-49-415-447

Direkt foglalás előnyei

garantált kedvezményeket kap

Ha direktben nálunk foglal, a jutalékon megspórolt összeget panziónk korszerűsítésére, szolgáltatásaink fejlesztésére, ezáltal az Ön pihenése színvonalának emelésére tudjuk fordítani. Így Mindenki jól jár, a Vendég is és a Szállásadó is!

Garantáljuk a legjobb árat

Hívja recepciónkat (49/415-447) küldjön egy e-mailt (boglarka.panzio@t-online.hu) vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és a lehető legjobb ajánlatunkat küldjük Önnek.

Vendégigényeket rugalmasan kezeljük

Erkélyes szobát szeretne, esetleg háromágyas szobára lenne szüksége vagy népszerű apartmanjaink egyikében pihenne? Legnépszerűbb szobáinkat direktben foglaló vendégeinknek tartogatjuk. Így ezek csak nálunk elérhetőek.

Személyre szabott ajánlat

Direktben velünk a szállásadókkal kommunikál, így már az ajánlatkérés időszakától rugalmasan alkalmazkodunk igényeihez és személyre szabott ajánlatot készítünk Önöknek.

Titkos ajánlat

Kedvezményeink és különleges csomagajánlataink kizárólag direktben foglaló vendégeink részére elérhetőek.

Szabad kapacitásunk mindig naprakész

Az online szállásfoglaló oldalakon nem foglalható szoba az Ön által választott időpontra? Ez nem jelenti azt, hogy nincs szobánk. Hívjon minket! Hiszen utolsó szabad szobáinkat mindig direktben értékesítjük és számos olyan kiemelt időszak van, amikor csak tőlünk, direktben tudnak foglalni.

Direkt foglalás előnyei

  • Nem kell a bankkártya adatok megadásával foglalkozni, hiszen az esetek nagy részében nem kérünk foglalót (ez alól kivételt képeznek a kiemelt időszakok, a hosszabb vagy több szobára vonatkozó foglalások)
  • A 8-as szoba a kedvence? Jelezze nekünk foglaláskor és amennyiben szabad, már az Öné is a választott időszakra.
  • Hamarabb érkezne vagy később távozna? A szabad helyek függvényében rugalmasan kezeljük az erre vonatkozó igényeket.

Direkt foglalás számtalan előnnyel jár. Tapasztalja meg Ön is!

xn--stlus-0sa.hu